Sistemi ventilacije sa očuvanjem energije ventilacija rekuperator prana+381640202715 ventilacija rekuperator prana+38268867333 ventilacija rekuperator prana+38763710811

VENTILACIJA REKUPERATOR TOPLOTE –NAJBOLjI SISTEM VENTILACIJE

Rekuperator PRANA je jedinstven efikasan sistem ventilacije sa očuvanjem energije osmišljen za upotrebu u stanovima, kućama, hotelskim sobamа, kancelarijama, bazenima, restoranima, školama, ordinacijama, fitnes centarima.
ventilacija rekuperator prana

Šta je ventilacija?

Ventilacija je izmena vazduha u zatvorenom prostoru.
ventilacija rekuperator prana

Rekuperator Prana

Jedinstven efikasan sistem ventilacije sa očuvanjem energije.
ventilacija rekuperator prana

Primene ventilacije

 Pronađite odgovor na Vaše pitanje u često postavljanim pitanjima.
ventilacija rekuperator prana

Ventilacija VS Klima

Interesantan duel – rezultat? Otklonite zablude u vezi ventilacije i klimatizacije.
ventilacija rekuperator prana

Iskustvo ventilacije

Energetska efikasnost u prvi plan stavlja uštedu novca. Da li moramo gubiti i zdravlje ?
ventilacija rekuperator prana

Salter koristnika

Poseban šalter za postojeće korisnike. Za sva pitanja, sugestije ili servis smo tu za Vas.

Ugradnja ventilacije Prana

Prana911 Kontakt centr

Ventilacija rekuperator prana. Međunarodni servis ventilacije Prana911 je ovlašćeni distributer i uvoznik Prana sistema ventilacije za sledeća tržišta Srbija, Crna Gora, Slovenija, Slovakija, Hrvatska, Makedonija, Albanija, Grčka. Zajednićki kontakt centr tel/viber RS+381640202715 CG+38268867333 BiH+38763710811

 Neophodna udobnost čistog vazduha.

 Prva i poslednja stvar koju činimo u svom životu je disanje. Zamena za svež vazduh ne postoji! Naš cilj je da obezbedimo čoveku zdrave uslove za život i rad u zatvorenom prostoru. PROBLEM energetski efikasne gradnje je nedostatok kiseonika! NEDOSTATAK VENTILACIJE je uzrok mnogih problema u kući! Razni zdravstveni problemi, pojava kondenzacije i buđi. Najviše boravimo u zatvorenom prostoru u kući, na poslu i tokom odmora. Za to vreme za nas radi naša bela tehnika: frižider — čuva svežinu hrane, Veš mašina — pere veš, Klima uređaj greje i hladi vazduh, A izmenu vazduha vrši VENTILACIONI SISTEM! FOTO Ventilacija rekuperator prana.

#Ventilacija nije luksuz

već osnovna potreba obzirom da nam je moderan način gradnje oduzeo NAJVAŽNIJE, KISEONIK. PRANA je jedinstven efikasan sistem ventilacije sa očuvanjem energije osmišljen za upotrebu u stanovima, kućama, hotelskim sobamа, kancelarijama, bazenima, restoranima, školama, ordinacijama, fitnes centarima… Rekuperator Prana podiže kvalitet nivoa usluge u hotelima i apartmanama uz smanjenja troškova održavanja prostora. Tako da se gosti vracaju ponovo, ponovo i ponovo. U osnovi tehničkog rešenja ventilacije sa rekuperacijom je bakarni izmenjivač sa neprekidnim procesom razmene toplotne energije što omogućava dvosmerni rad u okviru jednog sistema.

© 2018 prana911.com All Rights Reserved