Sistem ventilacije PRANA 150 - serija kućnih uređaja

PROTOK115
EKSTRAKTOR105
ISTOVREMENI RAD DOVODA I IZDUVNIH GASOVAДа
EFIKASNOST REKUPERATORA91%
POTROŠNJA ELEKTRIČNJE ENERGIJE6 - 32 Вт*час
MINI GREJANJADa
DUŽINAот 475 мм
PREČNIK RADNOG MODULA150мм
OTVOR PREČNIKA162мм
PREDVIĐENA POVRŠINAдо 60 м2
IZOLACIJADA
UPRAVLJANJEPrana Remote Control

PRANA 150 je jedinsteven efikasan sistem ventilacije sa očuvanjem energije osmišljen za upotrebu u stanovima, kućama i hotelskim sobama.

Jednostavna i brza ugradnja kao i izuzetno niski troškovi eksploatacije i održavanja čini ga najboljim decentralizovanim sistemom ventilacije.

Princip rada rekuperatora je sledeci: iskorisceni vazduh iz prostorije prolazi kroz bakarni izmenjivac i predaje mu svoju toplotnu energiju dok istovremeno u suprotnom smeru prolazi svez spoljasnji vazduh koji preuzima toplotnu energiju sa bakarnog izmenjivaca.
9 brzina rada + tihi noćni režim (26dB) Mogućnost dogrejavanja ulaznog vazduha (grejač 50W) Bakarni razmjenjivać toplote pruža superioran oporavak toplote takođe prorodni čist vazduh bez bakterija, jer je bakar prirodni antiseptik. Brza i čista montaža bez prašine u useljenom domu ( do 2 sata ugradnja).
U osnovi tehnickog resenja ventilacije sa rekuperacijom je bakarni izmenjivac sa neprekidnim procesom razmene toplotne energije sto omogucava dvosmerni rad u okviru jednog sistema. Zahvaljujuči bakarnom razmjenjivaću toplote specifičnoj izgrade – u sobi nivo spoljašnoj buke smanjuje u 8-9 puta. Ventilacija Rekuperator Prana 200C ne propušta buku od saobraćaja i pse, tako da vi čete mirno spavati i u jutru. Ima zaštitu od insekta. Ventilacija sprecava pojavu niza problema u zatvorenom prostoru.